Blauw/wit borderpakket voor 1m2

 23,95 incl. btw

Het Blauw/wit borderpakket is een mooi samengesteld borderpakket met vaste vaste planten die ieder jaar terug komen. Met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. Inhoud van 6 stuks bestaande uit Calaminta nepeta, Brunnera macrophyla, Echinacea witte swan, Achatace bleu fortyneu, Echinops ritro. Bedekt ongeveer 1 m2 en de planten zijn in hoogte 40 tot 80cm.

Wij bezorgen het bij je thuis in een straal van 30km rondom Etten-Leur.

Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten.

Volledige beschrijving

Blauw/wit borderpakket. Een mooi samengesteld borderpakket met vaste planten die ieder jaar terugkomen met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. In dit borderpakket zit:

  • Calaminta nepeta 1 Stuk
  • Brunnera macrophyla 2 Stuks
  • Echinacea witte swan 1 Stuk
  • Achatace bleu fortyneu 1 Stuk
  • Echinops ritro 1 Stuk

In totaal zitten er 6 plantjes in voor circa 1m2. Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten. De hoogte van de planten is 40 –  80cm en is een halfzon / schaduw border. De plantjes kan je het beste snoeien in maart. Verwijder uitgebloeide bloemen voor meer bloei. Voor maximale bloei bemest je 2 keer per jaar: in maart en juli.

De pakketten die je koopt, zijn kant en klaar. Je hoeft ze dus alleen maar in de grond te zetten.

Let op! De pakketten worden NIET verstuurd. Wij komen ze brengen in regio Etten-Leur en omstreken. De bezorgkosten worden bij het afrekenen berekend.