Producten versturen en terugsturen

Verzenden & retourneren

Via onze webshop Natuurbeplanting & Zo kun je borderpakketten en andere zaken voor in de tuin kopen. Graag geven wij op deze pagina meer informatie over hoe dat wij producten versturen of bezorgen. En mocht je niet tevreden zijn, hoe je dan producten terug kunt sturen. Heb je nog vragen naar het lezen van deze pagina? Stuur dan een email aan info@rvgtuinen.nl

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Borderpakketten worden binnen 5 werkdagen persoonlijk door ons afgeleverd in een straal van 30 km rondom Etten-Leur. Woon je buiten deze straal? Dan bezorgen wij helaas geen borderpakketten. Alle andere producten zijn wel via de post te bezorgen en te bestellen via onze webshop.  

Voor de bezorging van de borderpakketten rekenen wij de volgende tarieven: 

  • Gemeente Etten-leur: €5,00
  • Gemeente Breda, Moerdijk, Halderberge, Rucphen en Zundert : €10,00
  • Gemeente Oosterhout, Drimmelen, Gilze / Rijen, Alphen / Chaam, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Geertruidenberg en Baarle-Nassau. 

Overige producten die via de webshop worden besteld en met de post worden verstuurd, versturen wij ook binnen 5 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €4,85 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 7,65 voor grote pakketten 

Levering via de post verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd / retour sturen

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,65 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rvgtuinen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@rvgtuinen.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Borderpakketten kunnen niet worden geruild, aangezien dit maatwerk is. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Bankcontant