Houd jouw tuin in topconditie

Tuinonderhoud

Elke tuin, groot of klein, heeft tuinonderhoud nodig. Dat is vaak zwaar of specialistisch werk. Snoeien, de vijver uitscheppen, nieuwe aanplanting, het gazon maaien… bij RvG tuinen doen we er alles aan om jouw tuin weer in topconditie te krijgen. Doordat we beschikken over professionele materialen en jarenlange ervaring doen wij dit vaak sneller en efficiënter dan jezelf. Gun jezelf rust en jouw tuin een flinke onderhoudsbeurt waarvan je lang zult genieten.

Een tuin om jaloers op te worden

Een tuin blijft natuurlijk nooit zoals hij ooit was. De natuur groeit en bloeit en hoe mooi jouw tuin ooit ook aangelegd was, zonder regelmatig onderhoud zal hier weinig van te zien zijn. Een mooie tuin vergt nou eenmaal veel onderhoud. Tuinonderhoud is gelukkig onze lust en ons leven. 

Wat voor tuin je ook hebt, met een groot gazon, perken, buxussen, of met een groot terras, wij brengen jouw tuin weer in de originele staat. Het resultaat: een tuin om jaloers op te worden.

Tuinonderhoud kan ook samen

Natuurlijk vinden we het fijn als we jouw hele tuin onder handen mogen nemen. Het is natuurlijk ook geen probleem als je gedeeltes van het tuinonderhoud zelf wilt blijven doen en dat wij de klusjes doen waar je geen tijd, energie of zin meer in hebt. Vooral het snoeien van struiken, bomen en heggen is vaak een inspannende klus. 

Wil je toch zelf het gras maaien of een andere klus voor jouw rekening nemen, dan is dat geen probleem. Je hoeft geen volledig onderhoudspakket af te nemen.

Regelmatig of incidenteel tuinonderhoud

Vaak heeft jouw tuin voor de winter en in het voorjaar een grote onderhoudsbeurt nodig. Het winterklaar of zomerklaar maken van jouw tuin is een flinke klus en het is dan ook erg fijn als een hovenier je dat uit handen kan nemen. 

Heb je liever het hele jaar door een strakke tuin, dan kun je kiezen voor regelmatig tuinonderhoud. Als je veel last hebt van onkruid of als je een vijver of een arbeidsintensief gazon hebt, is dat een handige optie. Met de frequentie van jouw wens komt onze tuinman bij je langs voor het doorlopende onderhoud van jouw tuin.

Klaar met snoeien?

Of het scheren van hagen, gazononderhoud en onkruid wieden? Ontdek het tuinonderhoud van RvG tuinen. Ook voor het onderhoud aan tuinafscheidingen, bouwwerken, vijvers en tuinelektra staan we voor jou klaar.