Maak kennis met RvG tuinen

Altijd Ruimte voor Groen!

Er is niets fijner dan een mooi aangelegde tuin, die ook nog eens perfect onderhouden is. Tenminste, dat vinden we bij hoveniersbedrijf RvG tuinen. RvG tuinen verzorgt tuinaanleg, tuinonderhuid, renovaties van bestaande tuinen, grondverbetering, boomverzorging en tuinconstructies zoals overkappingen en tuinafscheidingen. Je kunt vrijwel alle werkzaamheden in jouw tuin met een gerust hart overlaten aan ons hoveniersbedrijf: van vijveraanleg tot tuinverlichting en van straatwerk tot schuttingen.

De hovenier in Etten-Leur en omstreken

Onze diensten voeren wij vooral uit in de regio van Etten-Leur, maar ook daarbuiten in plaatsen zoals Roosendaal, Hoeven, Rijsbergen, Zundert en Breda. De RvG tuinen bedrijfsbus brengt ons naar alle tuinen in heel West-Brabant, ook naar die van jou! Dus is jouw tuin toe aan een nieuwe look, wil je een boom laten rooien, is het tijd dat er weer eens flink wordt gesnoeid of wil je graag veranderen van tuinman? Maak dan kennis met RvG tuinen, want wij zorgen voor een professioneel resultaat voor een eerlijke prijs.

Een hovenier met passie voor zijn vak

RvG tuinen bestaat uit gediplomeerd hoveniers met jarenlange ervaring, groene vingers en een passie voor het vak. Ieder van ons heeft zijn eigen expertise, die we graag koppelen aan jouw wensen. Ons motto is: ‘er is altijd ruimte voor groen’. Wij geloven dat je overal kunt genieten van een groene omgeving, hoe klein of bebouwd je ruimte ook is. Ook in een stadse omgeving leggen we graag tuinen aan, die het straatbeeld opfleuren. In een landelijke omgeving is er meer aandacht voor een mooie tuinindeling en sfeervolle elementen als tuinverlichting en vijveraanleg.

Het team van RvG tuinen

Joost van Ginneken

Eigenaar

René

Medewerker

Martijn

Medewerker

Contact details

Benieuwd naar wat RvG tuinen voor jou kan betekenen? Of je nu een kleine of grote buitenruimte hebt, er is altijd ruimte voor groen. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een offerte of voor het beantwoorden van jouw specifieke tuinvraag. We reageren dan zo snel mogelijk. 

Locatie

Dreef 103
4875 AC Etten-Leur

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.00 - 20.00
Za 8.00 - 14.00

Heb je een vraag?