Vogel borderpakket voor 1m2

 23,95 incl. btw

Het Vogel borderpakket is een mooi samengesteld borderpakket met vaste planten die ieder jaar terug komen. Met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. Inhoud van 7 stuks bestaande uit varens, veldsalie, duizendblad, adderwortel, knoopkruid, spierkruid en gelderse roos. Bedekt ongeveer 1 m2 en de planten zijn in hoogte 60 tot 100 cm.

Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten.

Je kunt het borderpakket afhalen in Etten-Leur of wij bezorgen het bij je thuis in een straal van 30km rondom Etten-Leur.

Volledige beschrijving

Vlinder borderpakket. Een mooi samengesteld borderpakket met vaste planten die ieder jaar terug komen met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. In dit border pakket zit:

  • Naaldvaren Varens: 1 stuk
  • Salvia pratensis veldsalie: 1 stuk
  • Achillea millefolium duizendblad: 1 stuk
  • Persicaria adderwortel: 1 stuk
  • Centaurea jacea knoopkruid: 1 stuk
  • Astilbe spierkruid: 1 stuk
  • Viburmum opulus Compactum gelderse roos: 1 stuk

In totaal zitten er 7 stuks in voor circa 1m2. Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten. De hoogte van de planten is 60 – 100cm en is een halfzon / zon border. De plantjes kan je het beste snoeien in maart. Verwijder uitgebloeide bloemen,  dat zorgt voor meer bloei. Voor maximale bloei 2 keer per jaar bemesten: in maart en juli.

De pakketten die je koopt, zijn kant en klaar. Je hoeft ze dus alleen maar in de grond te zetten.

Let op! De pakketten worden NIET verstuurd. Wij komen ze brengen in regio Etten-Leur en omstreken. De bezorgkosten worden bij het afrekenen berekend.