Wit borderpakket voor 1m2

 22,95 incl. btw

Het witte borderpakket is een mooi samengesteld borderpakket met vaste vaste planten die ieder jaar terug komen. Met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. Inhoud van 7 stuks bestaande uit Gaura wit, Achillea millefolium Whiteboards beauty, Veronica spicata icicle, Leucantheum, Bedekt ongeveer 1 m2 en de planten zijn in hoogte 60 tot 100 cm.

Wij bezorgen het bij je thuis in een straal van 30km rondom Etten-Leur.

Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten.

Volledige beschrijving

Wit borderpakket. Een mooi samengesteld borderpakket met vaste planten die ieder jaar terugkomen met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. In dit borderpakket zit:

  • Gaura wit 2 stuks
  • Achillea millefolium Whiteboards beauty  1 stuk
  • Veronica spicata icicle  1 stuk
  • Leucantheum  3 stuk

In totaal zitten er 7 plantjes in voor circa 1m2. Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten. De hoogte van de planten is 60 –  100cm en is een halfzon / schaduw border. De plantjes kan je het beste snoeien in maart. Verwijder uitgebloeide bloemen voor meer bloei. Voor maximale bloei bemest je 2 keer per jaar: in maart en juli.

De pakketten die je koopt, zijn kant en klaar. Je hoeft ze dus alleen maar in de grond te zetten.

Let op! De pakketten worden NIET verstuurd. Wij komen ze brengen in regio Etten-Leur en omstreken. De bezorgkosten worden bij het afrekenen berekend.