Regenboog borderpakket voor 1 m2

 23,95 incl. btw

Het Regenboog borderpakket is een mooi samengesteld borderpakket met vaste planten die ieder jaar terug komen. Met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. De inhoud van het pakket bestaat uit 8 planten: gele zonnehoed, pijpenstrootjes, kattenkruid, lucifer, bergsteentijm en duizendknoop. 1 pakket bedekt ongeveer 1 m2 en de planten zijn in hoogte 40 tot 100 cm.

Wil je meerdere m2 bedekken, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten.

Wij bezorgen het bij je thuis in een straal van 30km rondom Etten-Leur.

Volledige beschrijving

Regenboog borderpakket. Een mooi samengesteld borderpakket met vaste planten die ieder jaar terug komen met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. In dit border pakket zit:

  • Rudbeckia fulgida gele zonnehoed: 1 stuk
  • Molinia caerulea heidebraut pijpenstrootje: 1 stuk
  • Nepeta faassenii kattenkruid: 1 stuk
  • Crocosmia lucifer: 3 stuks
  • Calaminta bergsteentijm: 1 stuk
  • Persicia blackfield duizendknoop: 1 stuk

In totaal zitten er 8 plantjes in voor circa 1m2. Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten. De hoogte van de planten is 40 –  100cm en is een halfzon / schaduw border. De plantjes kan je het beste snoeien in maart. Verwijder uitgebloeide bloemen,  dat zorgt voor meer bloei. Voor maximale bloei 2 keer per jaar bemesten: in maart en juli.

De pakketten die je koopt, zijn kant en klaar. Je hoeft ze dus alleen maar in de grond te zetten.

Let op! De pakketten worden NIET verstuurd. Wij komen ze brengen tot een straal van 30 km rondom Etten-Leur. De bezorgkosten worden bij het afrekenen berekend.