Maak kennis met Tessa

Over Sfeerbeplanting & Zo

Sfeerbeplanting & Zo maakt onderdeel uit van RVG tuinen en wordt beheerd door mij, Tessa. Ik voel me bevoorrecht dat ik mijn passie om heb gezet in mijn dagelijkse werk. Sfeerbeplanting & Zo is niet zomaar een bedrijf, het is een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die de schoonheid van de natuur willen delen en behouden. Samen werken we aan het creëren van prachtige, levendige tuinen waarin de natuur in volle bloei staat.

Als er één ding is dat mijn hart sneller laat kloppen, dan is het wel de prachtige natuur om ons heen. Vanaf jonge leeftijd was ik gefascineerd door de kleuren, geuren en geluiden van de natuur. Elk blad, elke bloem en elk dier had iets magisch in zich. Het was alsof de natuur een geheim fluisterde dat alleen ik kon verstaan. 

Een tuin die tot leven komt

Ik kan me geen betere plek voorstellen om mijn dagen door te brengen. Elke ochtend word ik begroet door de geur van vers gemaaid gras en de melodie van zingende vogels. Het is een betoverende ervaring om deel uit te maken van het proces waarbij een saaie, lege ruimte transformeert in een groene oase vol leven. Het is alsof ik de natuur zie ontwaken en tot leven zie komen. 

Er is niets bevredigender dan het zien van een tuin die tot leven komt, vol met kleurrijke bloemen, zoemende bijen en vlinders die vrolijk fladderen. Het geeft me een gevoel van voldoening en vervulling, wetende dat ik een klein steentje bijdraag aan het behoud van de prachtige natuur om ons heen. 

Niet alleen liefde voor tuinen

Maar mijn liefde voor de natuur beperkt zich niet alleen tot tuinen. Ik vind het heerlijk om te wandelen in het bos, te luisteren naar het ruisen van de bladeren en te genieten van de rust die de natuur ons biedt. De natuur is mijn toevluchtsoord, een plek waar ik mijn gedachten kan laten dwalen en innerlijke rust kan vinden.

Ook ben ik regelmatig met mijn camera in de natuur te vinden. Deze natuurfoto’s stel ik ook ter beschikking via deze website. Je kunt ze af laten drukken op allerlei materialen of cadeau doen. 

Ik nodig jou uit om de webshop van Sfeerbeplanting & Zo te bezoeken en een kijkje te nemen in de wereld van borderpakketten, natuurfoto’s en prachtige cadeauartikelen. Laten we ons verwonderen over de schoonheid die ons omringt en laten we samen streven naar een duurzame en betoverende wereld.

Laten we blijven streven naar een wereld waarin de natuur floreert en waarin we ons verbonden voelen met alles om ons heen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen.