Geef de tuin allure en functie

Houtbouw & tuinconstructies

Kan je tuin wel wat aankleding gebruiken? Bij RvG tuinen werken we graag met hout en andere tuinconstructies om je tuin op een aantrekkelijke manier in te richten. Extra veel privacy door een hoge schutting, je favoriete klimplant laten slingeren over een mooie, houten pergola of een prachtige metalen hekwerk rondom je voortuin; het kan allemaal. Wij hebben veel keuze uit unieke tuinelementen die je tuin meer allure en functie geven.

Geef je tuin meer karakter met een tuinconstructie

Hoe klein of groot je tuin ook is, vaak doet een beetje inrichting al wonderen. Door het gebruik van houten elementen of andere tuinconstructies doet een middelmatig gazon opeens dienst als een aangenaam terras, is dat ongezellige hoekje omgetoverd in één bloemenpracht en geeft een mooie schutting rust en een warme uitstraling. 

RvG tuinen verzorgt allerlei soorten houtbouw en tuinconstructies, zoals schuttingen, een pergola, vlonders, allerlei soorten overkappingen, tuinhuizen, schuren, maar ook bloembakken, tafels en banken en metalen sierconstructies.

Overkapping in de tuin: huiskamer in de zomer

Als het mooi weer is, dan wil je daar zo lang en zo veel mogelijk van genieten. Waar kan dat beter dan in je eigen tuin? Een mooie overkapping biedt bescherming tegen de zon of tegen die plotselinge hoosbui. Zeker als je mooie glazen schuifpuien hebt, dan is een overkapping een mooi verlengstuk van de woonkamer in de zomer. Eigenlijk vergroot je met een overkapping je huis en het woongenot voor het hele gezin. RvG tuinen plaatst ook overkappingen in tuinen, zodat je in de zomeravonden nog lang en beschut kan genieten van de buitenlucht.

Extra opslag in tuinhuis of schuur

Ski’s, de grasmaaier, tennisrackets, een schoffel, het buitenspeelgoed van de kinderen, tuinstoelen… allemaal spullen die je liever niet in je garage bewaart als het niet hoeft. Een tuinhuis of een schuur is een ideale plek om lompe en onhandige dingen netjes op te bergen. Een mooi, houten tuinhuis geeft je tuin ook een huiselijke uitstraling en van een goed tuinhuis heb je jarenlang plezier.

Maak van je tuin een nóg fijnere plek

Opslag, ontspanning, extra leefruimte of privacy, wij plaatsen het graag in je tuin.