Van ontwerp tot realisatie

Tuinaanleg & tuinontwerp

Bij hoveniersbedrijf RvG tuinen kun je achterover leunen in je (tuin)stoel, terwijl wij jouw tuin aanpakken van tuinontwerp tot volledige tuinaanleg. Onze groene vingers verrichten niet alleen wonderen in jouw tuin, maar ook op de tekentafel. Het is altijd een bijzonder proces om mee te maken hoe jouw ideeën worden omgetoverd tot werkelijkheid. Het uitgebreide dienstenpakket zorgt ervoor dat wij een breed aanbod hebben en daarom heb je vaak maar te maken met één partij. Dat praat wel zo makkelijk.

Van idee tot tuinaanleg

Het begint allemaal met een idee. Je hebt misschien een nieuw huis gekocht en na die grote verbouwing is alleen de tuin nog niet helemaal naar wens. Of je woont al langer in een huis waarvan de tuin na al die jaren wel een flinke opknapbeurt kan gebruiken. Ben je toe aan een onderhoudsvrije tuin? Het moet in ieder geval anders.

Sommige tuinen hebben een compleet nieuw ontwerp nodig om weer tot leven te komen. Misschien heeft jouw tuinindeling slechts een paar aanpassingen nodig om hem er weer als nieuw uit te laten zien.

Wij kunnen vorm geven aan al jouw wensen en RvG tuinen is hierbij jouw partner van begin tot eind. Wij gaan met jou uitgebreid om tafel zitten om al jouw wensen in kaart te brengen. Zeker ook als je alleen wat vage ideeën hebt, kunnen we die mooi aanvullen met creatieve oplossingen en verrassende mogelijkheden, waarvan je misschien niet wist dat ze bestonden.

Idee uitgewerkt? Aan de slag!

Als je er helemaal uit bent wat je precies wilt met jouw tuin, dan maken wij hier een mooie impressie van zodat je al enig idee krijgt hoe jouw tuin eruit zal komen te zien. Helemaal tevreden over het plan? Dan zetten wij de eerste spade in de grond en gaan we flink aan de slag om jouw tuin helemaal te maken zoals je voor ogen hebt.

Kwaliteit & resultaat

Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden werken we af en toe samen met betrouwbare partners, die bekend staan om hun kwaliteitswerk, vergelijkbaar met wat RvG tuinen levert. We zullen met jou een redelijke termijn afspreken voor het opleveren van het eindresultaat. Op die manier kun je al beginnen met aftellen voordat je jouw nieuwe tuin kunt ‘openen’. De uitnodigingen voor het tuinfeest kunnen al worden verstuurd!

En het resultaat: jouw nieuwe tuin

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin netjes en op tijd klaar is om van te genieten. We zullen van tevoren een zo nauwkeurig mogelijke schatting maken, waarbij we rekening houden met de grootte van het project, de beschikbare mankracht en de weersomstandigheden. Zienderogen zie je jouw oude tuin veranderen in een nieuwe, waarbij jouw ideeën en wensen werkelijkheid worden. Wij vertrekken pas, zodra je tevreden bent over jouw nieuwe stadstuin, voortuin, onderhoudsvrije tuin of wat voor soort tuin je ook in gedachten had.

Klaar voor een nieuwe tuin?

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of stuur een email. Liever even persoonlijk contact? Bel of app ons dan.