Romantiek borderpakket voor 1m2

 21,95 incl. btw

Het Romantiek borderpakket is een mooi samengesteld borderpakket met vaste vaste planten die ieder jaar terug komen. Met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. Inhoud van 7 stuks bestaande uit vedergras, ooievaarsbek, prachtkaars, sali en herfstanamone. Bedekt ongeveer 1 m2 en de planten zijn in hoogte 40 tot 80 cm.

Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten.

Wij bezorgen het bij je thuis in een straal van 30km rondom Etten-Leur.

Volledige beschrijving

Romantiek borderpakket. Een mooi samengesteld borderpakket met vaste planten die ieder jaar terugkomen met de mooiste bloemen van het voorjaar tot de winter. In dit borderpakket zit:

  • Stipa tenuissima ponytails vedergras: 1 stuk
  • Geranium rozanne ooiervaarsbek: 2 stuks
  • Gaura lindheimeri prachtkaars: 2 stuks
  • Salvia nemorosa sali: 1 stuk
  • Anemone hupehensis september charm herfst Anemone: 1 stuk

In totaal zitten er 7 plantjes in voor circa 1m2. Wil je planten bestellen voor meerdere m2, bestel dan meerdere pakketten. Dus voor 6m2 bestel je 6 pakketten. De hoogte van de planten is 40 –  80cm en is een halfzon / schaduw border. De plantjes kan je het beste snoeien in maart. Verwijder uitgebloeide bloemen voor meer bloei. Voor maximale bloei bemest je 2 keer per jaar: in maart en juli.

De pakketten die je koopt, zijn kant en klaar. Je hoeft ze dus alleen maar in de grond te zetten.

Let op! De pakketten worden NIET verstuurd. Wij komen ze brengen in een straal van 30 km rondom Etten-Leur. De bezorgkosten worden bij het afrekenen berekend.