Een prachtige tuin

Tuinonderhoud Etten-Leur

Voor tuinonderhoud in Etten-Leur is er maar één hovenier: RvG tuinen. Geniet van jouw tuin zonder dat je er zelf urenlang in ploetert. Vermijd gevaarlijke situaties en schakel onze expertise in voor problemen met jouw planten. Met onze professionele apparatuur, vakkennis en jarenlange ervaring verzorgen we het tuinonderhoud sneller, beter en veiliger. Geniet alleen van de zonnige kant van jouw tuin met het tuinonderhoud van RvG tuinen.

Tuinonderhoud zoals u dat wilt

Tuinonderhoud bij RvG tuinen gaat altijd in overleg met jou als klant. Je kunt natuurlijk de tuin een grondige beurt laten geven door ons. Helemaal winterklaar of juist klaar voor het voorjaar laten maken, maar dat is geen vereiste. Ook voor kleine klusjes zoals een heg snoeien, een buxus uitgraven of bladeren harken zijn we je graag van dienst. Wij hebben er begrip voor dat je zelf ook nog graag in de tuin werkt en ons datgene laat doen, wat zelf niet (meer) zo goed lukt of waar je de apparatuur niet voor heeft.

Vaste prik of incidenteel

Tuinonderhoud golft mee met de seizoenen. In de herfst ligt de tuin vol met bladeren, terwijl je in de zomer waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken met snoeien. Hoe vaak en hoe intensief jouw tuin moet worden onderhouden, hangt geheel af van de tuin en ook van jouw wensen. Voor sommige mensen mag het er wat verwilderd uitzien, terwijl anderen ten alle tijden willen genieten van een superstrak gazon. Bij RvG tuinen passen we ons aanbod hier volledig op aan, klant is koning. Je kunt een voordelig onderhoudsabonnement bij ons afsluiten of je kunt ons incidenteel inschakelen wanneer jij dat wilt.

Meer dan tuinonderhoud alleen

Bij RvG tuinen bieden we meer dan tuinonderhoud alleen. Neem je toevallig al tuinonderhoud bij ons af, dan is het handig om te weten dat je ons ook kunt inschakelen voor allerlei andere zaken betreffende jouw tuin. Dit varieert van complete tuinrenovaties tot een op maat gemaakte tuintafel. 

Onze diensten omvatten ook boomverzorging, grondverbetering, het plaatsen van tuinornamenten, houtbouw, vijveronderhoud, volledig tuinaanleg en meer. Zo kun je al jouw ideeën over jouw tuin bij ons neerleggen. Samen zorgen we voor een mooi resultaat geheel naar wens.

Ook voor bedrijven of overheden

Beschik je over een bedrijfstuin of ben je verantwoordelijk voor een verzorgde groenvoorziening namens de gemeente? RvG tuinen beperkt zich niet alleen tot particuliere klussen maar verzorgt ook tuinonderhoud voor bedrijfstuinen, parken en speeltuinen. RvG tuinen is jouw partner in groen.

Klaar voor een strak en groen gazon?

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of stuur een email. Liever even persoonlijk contact? Bel of app ons dan.