Professionele oplossingen voor jouw tuin

Onze tuindiensten

Wij verrassen met een groot aanbod aan hoveniersdiensten

Onder deze diensten vallen niet alleen de complete aanleg van tuinen, tuinrenovaties en tuinonderhoud, maar ook boomverzorging, grondverbetering en zelfs houtbouw. Bijna alles wat je in de tuin zou willen realiseren, kan RvG tuinen mogelijk maken.

Wat we doen

Tuinaanleg & ontwerp

Tuinonderhoud

Boomverzorging

Onze specialiteit

Levende tuinen

Kennis en kunde

Alle diensten die wij leveren, kúnnen wij ook echt leveren. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. De oprichter van RvG tuinen, Joost van Ginneken, beschikt naast een passie voor groen ook over een geldig hoveniersdiploma. Dit is een bewijs van kunde binnen het vakgebied en lang niet alle concurrentie kan dat overleggen. Ook is er binnen het bedrijf een schat aan ervaring aanwezig. Met deze ervaring en kunde zorgen we ervoor dat jij een tevreden klant wordt en blijft.

Persoonlijke service

RvG tuinen vind het ontzettend belangrijk dat je achteraf tevreden bent. Daarom luisteren we graag naar al jouw wensen, geven we vrijblijvend advies en overleggen we onze visie op de mogelijkheden. Ben je eruit, dan spreken we het nog eenmaal duidelijk door en daarna gaan we pas aan de slag. Een heldere communicatie met de klant vinden wij essentieel. Bij RvG tuinen zijn we daarom laagdrempelig en bereikbaar. We doen er alles aan dat het jouw tuin wordt, niet de onze. Voor onze klanten gaan we altijd een stapje verder.

Wij realiseren jouw droomtuin

Door ons brede dienstenpakket is vrijwel alles mogelijk, ook jouw droomtuin. Om jouw ideeën daadwerkelijk de tuin in te krijgen, zijn we je graag van dienst. Onze ervaring als hoveniers zetten we in om je zo goed mogelijk te adviseren over de mogelijkheden, zodat we uitkomen op een tuin waar je helemaal blij van wordt. Er is niets mooier om dromen uit te laten komen. Met onze tuinaanleg en tuinrenovatie is dit voor vrijwel iedereen mogelijk. Met grotere of kleinere aanpassingen wordt jouw droomtuin werkelijkheid.

Van Breda tot Roosendaal

RvG tuinen is gevestigd in Etten-Leur, maar met onze RvG-bussen bezoeken we klanten van Breda tot Roosendaal. Eigenlijk kan heel West-Brabant gebruik maken van onze hoveniersdiensten. Voor mensen die kiezen voor RvG tuinen rijden we graag een stukje verder dan Etten-Leur. Dus ook als je in de regio woont van Hoeven, Rijsbergen, Zundert, Roosendaal of Bavel is RvG tuinen jouw hoveniersbedrijf. Altijd dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar.