Onderhoud aan jouw tuin uitbesteden?

Tuinman Etten-Leur

Ben je op zoek naar een tuinman in Etten-Leur? Maak dan kennis met de groene vingers van Joost van Ginneken! Zijn passie voor het hoveniersvak komt tot uiting in zijn hoveniersbedrijf RvG tuinen, dat staat voor Ruimte voor Groen. Er is namelijk overal groen, maar genieten van groen, daar hoort ook tuinonderhoud bij. En dat is nou net wat Joost zo graag doet, ook in jouw tuin.

Jouw tuinman in Etten-Leur die weet van aanpakken

Het verschilt per tuin hoeveel, maar iedere tuin vergt onderhoud. Niet iedereen die houdt van groen, vindt het ook leuk om eens in de zoveel tijd urenlang hard te werken in de tuin. Misschien vind je het wel heerlijk om in de tuin te werken, maar staat jouw gezondheid het niet meer toe. Het kan ook zijn dat je hoge bomen hebt, waar je zelf liever niet in klimt, of juist planten die speciale zorg nodig hebben. Bij al dit soort problemen is een tuinman een uitkomst. Met een kundige tuinman kun je snel weer met volle teugen genieten van jouw eigen tuin.

Tuinman plus

Ga je voor een tuinman van RvG tuinen, dan haal je zoveel meer kennis en kwaliteit in huis dan bij een standaard tuinman… Onze tuinmannen zijn gediplomeerd hovenier: vakkundige professionals die in één oogopslag de pijnpunten in de tuin herkennen, problemen kunnen omzetten in nieuwe mogelijkheden en jouw tuin perfect kunnen verzorgen. Verschillende specialiteiten kunnen wij bij RvG tuinen leveren zoals boomverzorging, grondverbetering, vijveronderhoud, maar ook bouwprojecten zoals het plaatsen van tuinconstructies en complete tuinrenovaties. Echt alles is mogelijk bij RvG tuinen.

Voor particulieren, bedrijven en overheden

RvG tuinen werkt als tuinman zowel voor particulieren, bedrijven als overheden. Zo kun je jouw eigen tuin perfect laten onderhouden of aanleggen door RvG tuinen, maar dat kan dus ook met een bedrijfstuin. Een verzorgd stukje groen voor een bedrijfspand, een mooi onderhouden parkeerplaats of speciale aandacht voor de planten in jouw kantoor. 

Werk je bij de gemeente en zijn jullie nog op zoek naar een betrouwbare partner voor groenonderhoud? RvG tuinen verzorgt ook openbaar groen, zoals perkjes, speeltuinen of parken. Professioneel, betrouwbaar en kundig, dat is de dienstverlening van RvG tuinen.

Alleen nog maar genieten dankzij uw tuinman in Etten-Leur

Wil je van jouw tuin wel de lusten, maar niet de lasten? Dat begrijpen we als geen ander bij RvG tuinen. Professioneel tuinonderhoud met persoonlijke service, dat bieden de tuinmannen van ons hoveniersbedrijf. Wanneer mogen we langskomen?

Klaar voor een strak en groen gazon?

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of stuur een email. Liever even persoonlijk contact? Bel of app ons dan.