Efficiënt en nauwkeurig grond verzetten en omzetten

Grond- en graafwerkzaamheden

RvG Tuinen voert naast tuinactiviteiten ook grond- en graafwerkzaamheden uit. Ook voor het borstelen van tegels of straatwerk ben je bij ons aan het goede adres. Met onze ruime ervaring, deskundigheid en werkmaterieel zijn we in staat om aan al jouw behoeften op het gebied van grondwerk te voldoen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die een project wil uitvoeren of een particulier die zijn tuin wil renoveren, wij staan voor je klaar.

Graafwerkzaamheden op maat

Elk grondproject is uniek. Daarom bieden we graafwerkzaamheden op maat aan, afgestemd op jouw specifieke wensen. Onze ervaren graafmachinisten zorgen voor efficiënt en nauwkeurig grondverzet, waarbij ze rekening houden met de omgevingsfactoren van jouw terrein. Of het nu gaat om het graven van funderingen of het uitgraven van vijvers, wij leveren keurige resultaten.

Grond omzetten en transporteren

Het omzetten van grond is een essentiële stap bij veel tuin- en landschapsprojecten. Bij RvG Tuinen beschikken we over de juiste apparatuur en expertise om grond snel en efficiënt om te zetten. Of het nu gaat om het egaliseren van jouw tuin, het creëren van glooiingen en hoogteverschillen of het aanleggen van nieuwe percelen, wij zorgen ervoor dat jouw grond op de juiste manier wordt behandeld. 

Daarnaast bemiddelen wij ook in transportdiensten voor zand en grond. Of je nu extra grond nodig hebt voor jouw project of juist overtollige grond wilt laten afvoeren, wij regelen het voor je. Jouw project loopt geen vertraging op doordat wij zorgen voor tijdige levering of  het afvoeren van grond en zand.

Straatwerk mechanisch borstelen

Het borstelen van straatwerk is een essentiële stap in het onderhoud en de verzorging van bestrating. Met behulp van een speciale borstelmachine wordt er krachtig over het oppervlak geveegd, waardoor vuil, zand en ander afval effectief worden verwijderd. Dit proces verbetert niet alleen de esthetiek van de bestrating, maar zorgt er ook voor dat deze veilig en functioneel blijft. Door het borstelen worden eventuele ongelijkheden geëgaliseerd, waardoor het straatwerk weer gelijkmatig en vlak wordt. Het regelmatig borstelen van straatwerk verlengt de levensduur van de bestrating en zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke buitenruimte.

Voor bedrijven en particulieren

Bij RvG Tuinen bedienen we zowel bedrijven als particulieren. Of je nu een aannemer bent die op zoek is naar een betrouwbare partner voor grondwerkprojecten, een organisatie die het straatwerk netjes wilt houden of een particulier die graag zijn tuin wil renoveren, wij staan voor je klaar. Onze flexibiliteit en veelzijdigheid stellen ons in staat om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Ga je zelf graven?

Of maak het jezelf gemakkelijk en neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of stuur een email. Liever even persoonlijk contact? Bel of app ons dan.