De tuin laten doen door een hovenier?

Hoveniersbedrijf Etten-Leur

Je wilt meer met de tuin en zoekt een betrouwbaar hoveniersbedrijf in Etten-Leur. Dan ben je klaar met zoeken. RvG tuinen leveren tuinaanleg, tuinonderhoud, gazon onderhoud en alle andere werkzaamheden in tuinen in de omgeving van Etten-Leur, Roosendaal, Hoeven, Rijsbergen, Zundert, Breda en de rest van West-Brabant. Ervaren, kundig, enthousiast en betrouwbaar: zo kun je het hoveniersbedrijf RvG tuinen omschrijven. Ontdek wat wij met onze creatieve oplossingen en mogelijkheden voor jouw tuin kunnen betekenen.

Uw tuin verdient een metamorfose

Ligt jouw tuin er al een tijdje lusteloos bij? Kan de tuin wel een opkikker gebruiken? Wij hebben eindeloos veel manieren om jouw tuin weer naar wens te maken. Soms heeft een tuin gewoon een mooie pergola nodig, waar klimplanten tegenaan kunnen groeien. Andere mooie, houten tuinconstructies, zoals een gloednieuw tuinhuisje zodat je al die apparaten en dat tuingereedschap handig kunt opbergen. Soms moet er een boom weg of juist een boom bij, of kan de grond een flinke oppepper gebruiken. RvG verzorgt tuinconstructies, boomverzorging, grondverbetering en nog veel meer. Alles om jouw tuin een echte metamorfose te geven. Dat kan een grondige aanpak vergen of juist een klein, onverwacht detail zijn dat we veranderen. Laat je verrassen!

Een tuin vraagt kennis, kunde en een schepje liefde

Het recept voor een mooie tuin is verstand van zaken, jarenlange ervaring en passie voor tuinieren. Gelukkig hebben we al deze ingrediënten in huis bij RvG tuinen. Dit hoveniersbedrijf uit Etten-Leur is jong, fris, maar niet onervaren. Door de passie voor het hoveniersvak van oprichter Joost van Ginneken is zijn bedrijf gewapend met de nodige ervaring. Zijn groene vingers doen wonderen voor een tuin. 

Joost is niet alleen te vinden tussen de struiken en bloemen, want tuinontwerp is ook een passie en daarvoor spendeert hij menig uurtje achter de (digitale) tekentafel. Helemaal van deze tijd, met het nodige inzicht, creativiteit en altijd oor voor de wensen van de klant.

Hoveniersbedrijf Etten-Leur: ook voor bedrijven

Hoveniersbedrijf RvG tuinen verzorgt niet alleen de tuinaanleg en het tuin onderhoud voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo geef je een bedrijfspand een verzorgde uitstraling met een mooi, verzorgd strookje groen eromheen of zelfs een complete kantoortuin, waar je kunt vergaderen of indruk kunt maken op klanten. Indien gewenst kun je ook kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. 

Heb je eenmaal een bedrijfstuin naar wens? Dan is het belangrijk dat de bedrijfstuin er ten alle tijden verzorgd bijligt. Zelfs een onderhoudsvriendelijke tuin behoeft na enige tijd toch een beetje onderhoud. Ook hiervoor schakel je RvG tuinen in: betrouwbaar en professioneel.

Klaar voor een strak en groen gazon?

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of stuur een email. Liever even persoonlijk contact? Bel of app ons dan.