Een prachtige tuin door een professioneel hovenier

Hovenier Etten-Leur

RvG tuinen is de hovenier in Etten-Leur en omstreken. Ook in Roosendaal, Hoeven, Rijsbergen, Zundert, Breda en de rest van West-Brabant verzorgen wij tuinaanleg, tuinonderhoud, gazon onderhoud en andere hovenierswerkzaamheden. Maak kennis met de vakkundige hoveniers en de prachtige groenprojecten van RvG tuinen.

Veel hoveniersdiensten onder één dak

Wil je jouw tuin grondig aan laten pakken, maar dan wel door een betrouwbare partner en hierbij het liefst alles in één hand? Bij RvG tuinen verzorgen we niet alleen tuinaanleg, tuinonderhoud en gazon onderhoud, maar zorgen we ook voor de tuinaanleg en het tuinonderhoud van bedrijfstuinen, grondverbetering, renovatie van bestaande tuinen, boomverzorging, houtbouw & tuinconstructies. Zo kun je elke tuin en elk klusproject in de tuin overlaten aan RvG tuinen.

Een jong bedrijf met veel ervaring

RvG tuinen is een jong, fris en energiek bedrijf waar elke uitdaging met beide handen wordt aangegrepen. Aan de basis van dit bedrijf staat Joost van Ginneken, een jonge hovenier met passie voor het vak. Ondanks zijn leeftijd zitten er in de groene vingers van Joost een schat aan ervaring en kennis. Natuurlijk is hij in het bezit van zijn hoveniersdiploma en is hij elke vrij minuut te vinden in het groen.

Er is altijd ruimte voor groen

RvG staat voor ‘Ruimte voor Groen’, want dat is de bedrijfsfilosofie van deze hovenier in Etten-Leur. Of je nu alleen een balkon hebt, een klein ommuurd stadstuintje of een enorm betegeld terras: er is altijd ruimte voor groen. Met de inventieve en onderhoudsvriendelijke oplossingen van RvG tuinen, kun je ook op een kleinere oppervlakte genieten van het rustgevende effect dat bloemen, planten en stuiken op ons hebben. 

Eigenlijk heeft iedereen het recht om te leven in een groene omgeving. Iedereen die bij ons aanklopt, zullen we helpen met het realiseren van een eigen stukje groen om van te genieten. Natuurlijk doen wij dit geheel naar jouw smaak en wensen.

Geen project te groot, geen project te klein

Grote en kleine tuinprojecten verzorgen wij met evenveel liefde. Van complete tuinaanleg voor een bedrijfstuin van idee tot het laatste papierwerk, tot het vervaardigen van een bloembak op maat. Omdat wij werken met liefde voor het vak, vinden we elke klus even leuk. Als je kiest voor RvG tuinen in Etten-Leur ben je verzekerd van een enthousiaste en kundige aanpak van uw project. Daarnaast zijn wij echt pas tevreden als jij dat ook bent en kun je ons altijd bereiken voor passend tuinadvies.

Klaar voor een strak en groen gazon?

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of stuur een email. Liever even persoonlijk contact? Bel of app ons dan.