Een prachtige tuin aan laten leggen

Tuinaanleg Etten-Leur

Droom je van een nieuwe tuin? RvG tuinen realiseert deze droom voor jou. Van idee tot de laatste finishing touch zorgen onze ervaren hoveniers voor een verbluffend eindresultaat. Hoe wild of bescheiden jouw ideeën ook zijn, wij denken mee, geven je advies en doen er alles aan om jouw tuin uw favoriete plek van het huis te laten worden. Denk je aan een vijver, aan fruitbomen of aan een onderhoudsvriendelijke tuin? Het is echt allemaal mogelijk bij RvG tuinen.

Tuinaanleg Etten-Leur? Dan moet je bij RvG tuinen zijn

Een nieuw huis of een oude tuin? Allebei? Na die grote verbouwing is eindelijk de tuin aan de beurt, maar wat wil je precies en wat is er mogelijk met het stuk grond dat je tot je beschikking hebt. Bij RvG is het antwoord op die laatste vraag: veel. Want wij vinden dat er over ruimte is voor groen. De invulling is divers: graszoden, bomen, struiken, verzorgde perkjes of zelf een moestuin… Ook voor grote en kleine bouwprojecten in jouw tuin kun je bij RvG tuinen terecht. Het aanleggen van vijvers, houten constructies of metalen sierconstructies, tafel en banken, bloembakken, maar ook complete overkappingen zijn mogelijk bij ons veelzijdige hoveniersbedrijf.

De levensloop van de tuin

De gediplomeerde hoveniers van RvG tuinen hebben een passie voor het vak. Ze doen niets liever dan jouw tuin zo maken dat je er weer plezier aan beleeft. Vaak verandert de functie van een tuin gedurende jouw levensloop. Met kinderen is het leuk als er een grasveld of een trampoline is, of een vijver met kikkers. 

Zodra de kinderen groter worden, wil je misschien een groter terras om in de zomer lekker lang buiten te kunnen zitten. Als je zelf wat ouder wordt, heb je misschien niet meer zo’n zin of energie voor het onderhoud en laat je een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen. 

Wat jouw wensen ook zijn, wij denken mee en bieden je tal van mogelijkheden aan, waar je zelf misschien nog niet eens het bestaan van af wist. Laat ook vooral verrassen door onze adviezen.

Ook voor de aanleg van jouw bedrijfstuin

RvG tuinen verzorgt niet alleen tuinaanleg voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Een bedrijfspand knapt enorm op van een mooi aangelegde tuin of misschien is de tuin wel onderdeel van jouw bedrijf zoals bijvoorbeeld bij een kantoortuin of een crematorium. Ook bij de tuinaanleg van een bedrijfstuin is alles mogelijk: een onderhoudsvriendelijke tuin, een tuin met waterpartijen, strakke heggen en een mooi betegelde parkeerplaats. Misschien wil je een kleine speeltuin aanleggen voor bezoekende kinderen of een rustgevend wandelpad voor de collega’s. Alles is mogelijk en we denken graag met je mee.

Het is tijd voor een prachtige tuin

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of stuur een email. Liever even persoonlijk contact? Bel of app ons dan.